Työhyvinvointi- ja vuorovaikutuskoulutusta

Olen/olemme vuosien ajan tehneet työhyvinvointiin, vuorovaikutukseen ja ilmaisutaitoihin liittyviä 60-120 minuutin mittaisia koulutuspaketteja. Koulutus pitää sisällään helppoja, hauskoja ja mieleenpainuvia harjoitteita kommunikaatiosta, läsnäolosta, sosiaalisista taidoista, ryhmätyötaidoista, esimies- ja alaistaidoista, palautteenannosta ja sen vastaanottamisesta. Havainnollistamme toiveestanne näyttelemällä kohtauksia teidän yhteisönne/ työpaikkanne tärkeistä kysymyksistä/ solmukohdista forum-teatterin tekniikalla ja keskustelemme niistä. Sillä tavoin vuorovaikutusaiheita tulee haarukoitua kiinnostavalla tavalla harjoitteiden lisäksi.

Tilaajina ovat toimineet mm. Astra Zeneca, GlaxoSmith-Kline, GHD, sosiaali- ja terveysministeriö, SAK, THL, Työterveyslaitos, Työhyvinvointifoorumi, Turun kaupunki, UPM 10, Nokia, OP-Pohjola, Verohallinto, Aalto-yliopisto jne.

Olemme molemmat teatteritaiteen maistereita. Marika Heiskanen on lisäksi työnohjaaja ja minä olen opiskellut lisäksi täydennyskoulutuksena soveltavaa teatteria.

Ota rohkeasti yhteyttä palautelomakkeella.

(kuvan mekot Kaino)